26 Ağustos 2020 Çarşamba

Roemheld Türkiye – Römheld Türkiye Satışı Mümessili

 1700'lü yılların başında başlayan serüven bugün 300 yıllık başarılar ile dolu köklü bir endüstri devine dönüşmüş ve imalat sanayisinde 25.000'den fazla katalog ürünü ile müşterilerine yüksek teknoloji ve kesin çözümler sunan Roemheld markası yeni ürün gruplarıyla büyümeye devam ediyor. 

Römheld Türkiye Tek Satış Temsilcisi ve Mümessili olan Hidkom Mühendislik aracılığıyla projeleriniz için gerekli olan tüm ekipman ve bağlantı parçaları en uygun fiyata ve garanti kapsamı altında hizmet verilmektedir.

Bugün 5 eksen mengeneler, yatay ve dik işlem cnc freze mengeneleri, çoklu bağlama, kule tipi mengeneler, robot ve otomasyon mengeneleri, zero point sistemler, hızlı kalıp değiştirme bağlama sistemleri, kalıp kaydırma rayları, hidrolik ve pnömatik fikstür ekipmanları, kalıp taşıma arabaları dahil olmak üzere onlarca kategoride binlerce ürün ve çözüm imalat sanayisinde hizmet verenlerin beğenisine sunulmuştur. 

İnternet arama sonuçlarında Roemheld Türkiye Satış Ofisi, yada mümessili, temsilcisi gibi göstermek istenilen firmalara ve sitelere itibar etmemenizi, tek resmi ve yetkili satış mümessilinin Hidkom Mühendislik firması olduğunu belirtmek isteriz.

Projeleriniz için gerekli olan tüm teknik ve mühendislik desteği için Hidkom Mühendislik firmasına ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder